Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comЕлитен социлог направи любопитен анализ на

...
Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comЕлитен социлог направи любопитен анализ на
Коментари Харесай

Райчев: Има такъв народ” получи такъв голям резултат, защото получи мандат да свали Борисов

Кадър и видео Нова Тв, vbox7.com

Елитен социлог направи любопитен анализ на Румен Радев, Слави Трифонов, ГЕРБ и Бойко Борисов.

„ В страната има нова обстановка. Преди моделът беше полярен. Сега подобен няма. Петков и Василев имат електорат с размити граници. Те взимат от другите. ГЕРБ пък има твърди граници – 600 хиляди души, което е и най-голямата група в България ”. Това съобщи в предаването „ Карай напряко ” по Нова Тв социологът Андрей Райчев.

„ Тази група чува неща, които техните съперници не чуват. Доходът на българина се е удвоил сред 2010г. и 2020г. Чуват, че въпреки и доста да се краде по автомагистралите – автомагистрали има. Чуват също, че Борисов се е справил с мигрантската рецесия по неповторим метод. В Гърция всеки ден влизат нови и нови мигранти, а в България няма един ”, сподели Райчев.

„ Аз почитам Борисов, тъй като България единствена на Балканите мина неистерично през Коронавирус рецесията. В Сърбия вървяха с автомати по улицата, в Гърция трябваше да се обадиш по телефона, с цел да излезеш на улицата ”, сподели още социологът.

Изолацията на Борисов в Народното събрание ще продължи до момента в който той се държи надменно, изясни Райчев.

„ ГЕРБ би трябвало да се държат съдружно. Българска социалистическа партия имаха цялата власт и им лиши години, с цел да осъзнаят, че не са единствената партия ”.

„ Демократична България ” също са доста постоянна група. Те са хора с европейска рекламация и възприятие, че са най-умните в страната. Тяхната група може да нарасне до 500 хиляди души ”, споделя Райчев.

„ При Трифонов нещата са други. Хората като Слави са към 10 на 100. Или към 200-300 хиляди души. „ ИТН ” получи подобен огромен резултат, тъй като получи мандат да смъкна Борисов. За него гласоподаваха голямо количество хора, не тъй като го харесват ”, изясни социологът.

Според Райчев в страната няма рецесия.

„ За да живеем като европейци би трябвало да създадем системи за надзор. Всеки ден всичко да се случва транспарантно ”, изясни той.

Райчев бе безапелационен, че президентът Румен Радев има неоспорим и голям престиж в обществото.

„ Факт е, че държавното управление на Радев слезе с овации от сцената. Противниците му са толкоз сигурни, че той ще победи, че никой не се записва да играе с него ”, лаконичен е Райчев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР